Avalon Your Beauty Instituut

Al meer dan 25 jaar een begrip in Opmeer !

 

Neem contact op voor een vrijblijvend advies- en intakegesprek!

  Tel: 06-46 07 30 05/0226 358 -756

Wimperextensions: Hollywood is er helemaal weg van

Het geheim van de sterren: onze ‘one-by-one’ wimperextensions die uw wimpers verlengen. Ieder natuurlijk wimperhaartje wordt 1 voor 1 met een aparte wimperextension verlengd. Niet langer met mascara, wimperkruller en wimperverf in de weer, maar iedere dag ontwaken met een natuurlijke, prachtige en weelderige blik!

NIEUWE TECHNIEK

Zijdezachte, vollere wimpers dankzij de volume-extensions met 3D-techniek. In tegenstelling tot de ‘one-by-one’ techniek bevestigen we bij 3D meerdere haarfijne en vederlichte extensions op 1 wimperhaartje. Hiermee creëert u een glamoureus en spectaculair volume dat uw ogen laat spreken!

Dunne of vormeloze wenkbrauwen zijn verleden tijd met wenkbrauwextensions. Eerst verven en epileren we uw wenkbrauwen. Daarna bevestigen we zorgvuldig fijne synthetische haartjes aan uw eigen wenkbrauwhaartjes of op uw huid.

Net zoals uw nagels of haarkleur verdienen uw wimperextensions en wenkbrauwextensions na twee à drie weken extra aandacht om in topvorm te blijven. Het bijwerken neemt echter minder tijd in beslag dan het plaatsen.

wimpersextensions one by one

wimperextensions one by one

€ 62,00

opvullen tot 2 weken

€ 25,00

opvullen tot 3 weken

€ 35,00

opvullen tot 4 weken

€ 45,00

verwijderen van de wimpers

€ 15,00

Wimperlift + inclusief verven

Blijft tot 7 a 8 weken zichtbaar

€ 0,00