Voor mannen

Mannenhuid

De huid van de man is ongeveer 24% dikker dan de huid van een vrouw en heeft een hogere concentratie van collageen, elastine en water. Hierdoor blijft de huid voor langere tijd elastischer en steviger. Wanneer de mannenhuid echter tekenen van verslapping en veroudering gaat vertonen, verloopt dit proces sneller en agressiever dan bij vrouwen. Door het hormonale systeem is de talgafscheiding in de mannenhuid van de wangen, kaken, kin, bovenlip en hals vaak vochtarm.

Door huidverslapping en ophoping van lymfevocht, gecombineerd met zorgen en stress, ontstaan op latere leeftijd vaak wallen en/of donkere kringen onder de ogen, die het gelaat een vermoeid aangezien geven

Het is nog niet zo lang geleden dat de meeste mannen het voldoende vonden om het gezicht te wassen met zeep en na het scheren wat aftershave op te brengen. Gelukkig zien veel moderne mannen tegenwoordig in dat enige basisverzorging niet alleen een gezonde huid oplevert, maar er ook voor zorgt dat zij verzorgd en vitaal voor de dag komen.

Een bezoek aan de schoonheidssalon is dan ook absoluut niet vreemd meer. Steeds meer mannen ontdekken dat ze de dagelijkse stress kunnen loslaten en er een stuk beter uitzien na een aangepaste behandeling.

Onze behandelingen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen afgestemd op de huidtype.