Telefoon: 0226 – 358 756 || Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17:30 uur

Huiduitslag, jeuk en rode vlekken

Een jeukende huid, rode huid, huiduitslag en pukkels komen vrij vaak voor. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verkeerd eetpatroon, levensstijl en/of verzorgingsproducten die niet goed bij uw huid passen. In onze schoonheidssalon kunnen wij een huidanalyse doen en diverse vragen stellen, zodat wij kunnen beoordelen waar de klachten mogelijk vandaan komen. Vervolgens maken we samen een behandelingsplan om uw huidproblemen te verminderen.

Welke huidproblemen heeft u

Your Beauty Instituut heeft veel kennis op het gebied van huidverbetering en kan advies geven over o.a. de volgende huidproblemen:

Met onze speciale huidverbeterende behandelingen en verzorgingsproducten uit onze productenlijn kunnen wij uw huidproblemen waar mogelijk aanpakken. Afhankelijk van uw wensen en aard van het probleem geven wij persoonlijk advies over de beste gezichtsbehandeling voor uw huid. Bij ernstige en langdurige huidproblemen kan het misschien nodig zijn om een dermatoloog te raadplegen.

Heeft u veel last van pukkels en acne? Lees dan ook de informatie over acne behandeling.

Huidverjonging stimuleren

Het is onze doelstelling om huidverjonging te stimuleren en (vroegtijdige) huidveroudering te verminderen. Juist een probleemhuid vraagt om extra huidverzorging en huidbescherming.

Huidproblemen behandelen

De hoogwaardige verzorgingsproducten die wij gebruiken, hebben een diepe werking in de huid. Dit in tegenstelling tot de verzorgingsproducten die je voor een paar euro bij de plaatselijke drogist of supermarkt koopt. Onze medische/cosmetische verzorgingsproducten van Image Skincare en Maria Galland hebben, samen met de bijbehorende gezichtsbehandelingen, een grondige werking op de diepere huidlaag en kunnen hierdoor hun herstellende werking doen.

Afspraak maken Alle behandelingen

pinnen-ja-graag-wit
bb-logo
partner-logo01
download