Telefoon: 0226 – 358 756 || Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17:30 uur

Versie van 11 mei 2018.

Online vrij bewegen

U bezoekt onze website www.yourbeautyinstituut.nl voor informatie. Als u interesse heeft, meldt u zich aan, boekt u online een afspraak of u vult het contactformulier in en verzendt de ingevulde gegevens via onze website. Daarbij laat u online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter.

Bewust informeren en beveiligen

Als onderneming zijn wij verplicht u te informeren hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wat wij hiermee doen, met welk doel en hoe ze worden bewaard en beveiligd. Dit staat verwoord in deze Privacyverklaring.

Zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol

Als u een kennismakingsgesprek aanvraagt via de button naar het contactformulier, gebruiken wij uw e-mailadres of telefoonnummer om contact met u op te nemen. Een eventuele persoonlijke toelichting verlaat onze mailbox niet.

Welke persoonsgegevens

Doordat u de website bezoekt, een contactformulier invult, online een afspraak maakt en/of gebruik maakt van de diensten van ‘Your Beauty Instituut’, worden uw persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres en gegevens over uw activiteiten op de website.

Waarom worden deze gegevens opgevraagd

Wij gebruiken uw naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en u te informeren over relevante, aan de behandeling gerelateerde zaken. Alle informatie die u per mail deelt, slaan wij zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Uw gegevens worden tevens verwerkt om informatie te versturen of u anderszins te informeren over onze bedrijfsactiviteiten en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Wat gebeurt er niet

Uw gegevens worden niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, noch voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Delen met derden

Uw persoonsgegevens delen met derden gebeurt uitsluitend als dat noodzakelijk is vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang, zoals redelijke bedrijfsuitoefening:

  • Belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens.
  • Websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren.
  • Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website.
  • Salonized, voor het beheren van afspraken, administratie en klantenbestand.
  • Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

Wat gebeurt er terwijl u surft

Technische en functionele cookies worden gebruikt om onze website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer.

Cookies

Een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op uw computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van uw internetbrowser kunt u zich afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als u alle cookies uitschakelt.

Google Analytics

Daarmee wordt bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vindt u hun privacybeleid met meer informatie.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy vriendelijke manier. De laatste drie cijfers van het IP-adres hebben wij geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier hebben wij geen invloed op.

Uw gegevens zijn goed beveiligd

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus. Uw gegevens worden alleen online opgeslagen bij het maken van een online afspraak (‘salonized.com’). Onze computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kunt u herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url. Ook de website Salonized is beveiligd met een betrouwbaar SSL-certificaat.

Hoe lang blijven uw gegevens bewaard

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van de cliënten worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatst genoten behandeling. De gegevens van potentiële cliënten worden niet langer dan een jaar bewaard, indien er geen overeenkomst tot stand komt. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer zijn wij wettelijk verplicht onze administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Gegevens wijzigen of verwijderen

Neem contact op en wij maken dit uiterlijk binnen twee werkdagen voor u in orde. U kunt ten alle tijden bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Tips, vragen of andere feedback

Neem ook dan contact met ons op via:

Your Beauty Instituut
Lijster 3a
1715 VT Spanbroek

KvK 71017038

www.yourbeautyinstituut.nl
info@yourbeautyinstituut.nl
0226 358756

Dank voor het lezen. Groet!

De medewerkers van Your Beauty Instituut.

pinnen-ja-graag-wit
bb-logo
partner-logo01
download