pigmentvlekken, huidtherapeute, west-friesland, hoorn, expert in huidverbetering

CT Special: Laserbehandeling & peeling

 

 

Wat is de CT Special?

De CT Special is een luxe behandeling, die bestaat uit een lichte laserbehandeling, gevolgd door een peeling. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en dat je direct resultaat ziet. Je huid zal niet gaan schilferen of vervellen en hij biedt een perfecte basis voor een mooie feest make-up (maar naturel zul je er ook prachtig uitzien!).

De CT Special is samengesteld om de huid een natuurlijke glow te geven. De laserbehandeling zorgt ervoor dat vaatjes, pigmentvlekjes, grove poriën en lichte rimpels worden aangepakt. Hierna zullen de vitaminen in de peeling er voor zorgen dat de huid in topconditie raakt. De huid stralen als nooit tevoren!

De huid verzorgen: van binnen en buiten

De CT Special zorgt ervoor dat de huid zowel van binnen als van buiten aangepakt wordt. De laser zoekt met lichtflitsen de onzuiverheden en herkent de kleurverschillen in de huid (de dingen die jij ’s ochtends met make-up weg staat te werken) en pakt deze van binnenuit aan. De laser stimuleert de dieper gelegen huidlagen, waardoor het collageen en elastine wakker gemaakt worden. De huid krijgt hierdoor als het ware een signaal dat hij zichzelf moet vernieuwen. Bij dit vernieuwen ruimt hij alles op wat hij tegenkomt, bijvoorbeeld pigmentvaatjes en grove poriën.

Maar… we willen natuurlijk geen half werk leveren en daarom is het tijd om de huid ook vanaf de buitenkant aan te pakken. Door de huid zowel van de binnenkant als de buitenkant te behandelen werken we eigenlijk naar elkaar toe. Hierdoor zie je gelijk resultaat.

De buitenkant behandelen door middel van een peeling. Met de peeling geven we de huid van de buitenkant een extra boost, waardoor je huid zal stralen.

 

Wat is een peeling? 

Een peeling is een soort cocktail (om even in de feestsferen te blijven) van verschillende ingrediënten. Ieder ingrediënt heeft zijn eigen kenmerk en samen zorge

* Snel en zichtbaar resultaat
* Geen down time of schilfering
* Geschikt voor alle huidtypes
* HBO Huidtherapeuten

 

Deze luxe behandeling kost nu geen €250,- maar €195,-