Telefoon: 0226 – 358 756 || Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17:30 uur

Maria Galland is een toonaangevend merk voor huidspecialisten, gebaseerd op een verzorgingsconcept. Dit concept is, in samenwerking met een dermatoloog, vijftig jaar geleden ontwikkeld en wordt sindsdien steeds vernieuwd. Maria Galland richt zich op manuele therapie, ondersteund door specifieke producten, waarvan de exclusieve en hoogwaardige werkstoffen het gezicht en het lichaam verzorgen, voor zowel vrouwen als mannen.

Eigen persoonlijkheid

Bij Maria Galland heeft iedere crème een eigen gezicht. Ieder gezicht heeft tenslotte een eigen persoonlijkheid, met heel eigen wensen. Onze producten zijn op verschillende behoeften afgestemd en bieden een grote mogelijkheid aan hooggekwalificeerde lijnen, preparaten en werkstoffen.

De weldaad aan heilzame werkstoffen in de producten van Maria Galland bieden, naast de klassieke huidverzorgingslijn, verschillende huidverzorgingsproducten om huidveroudering en huidverslapping tegen te gaan. Met de visie van Maria Galland op het behoud van de jeugdige schoonheid, heeft zij een absoluut topmerk gelanceerd dat zich richt op de individuele behoeften van elk huidtype of huidprobleem. De Maria Galland productenlijn bestaat inmiddels zestig jaar en innoveert zich continu aan de behoefte van de moderne vrouw en man.

Wilt u graag meer informatie over onze productenlijn of bent u specifiek op zoek naar hoogwaardige huidverzorgingsproducten, om een bepaald huidprobleem aan te pakken? Bel of mail ons gerust om advies. Wij helpen u graag!

pinnen-ja-graag-wit
bb-logo
partner-logo01
download