Telefoon: 0226 – 358 756 || Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 – 17:30 uur

Phibows Microblading​ is dé beste en relatief de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up (PMU), met een unieke werkwijze, waarbij 3D haartjes (hairstrokes) worden getekend die zo echt lijken, dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte haartjes. Deze behandeling is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te creëren waar je lang plezier van zult hebben!

Daarnaast kan je ook kiezen voor​ (Ombre) Powderbrows​ of​ Combi Brows.

Bij​ (Ombre) Powderbrows​ (poedertechniek), worden de wenkbrauwen subtiel ingekleurd. Het ziet eruit alsof je wenkbrauwpoeder of -potlood gebruikt hebt. De wenkbrauwen kunnen in zijn geheel ingekleurd worden of met de aanzet lichter (ombre techniek). Dit is de meest populaire techniek die veelal toegepast wordt en gaat ten opzichte van Microblading langer mee. Hierbij wordt het begin stuk van de wenkbrauw heel zacht aangezet met en natuurlijke overloop naar de uiteinde van je wenkbrauw. Hierdoor ogen je wenkbrauwen voller en strakker, maar dan wel op een natuurlijke manier.

De laatste methode,​ Combi Brows​ bestaat zoals de naam het al zegt uit een combinatie van Microblading en Shading (Microshading).

Alle genoemde methodes zijn minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten.​

Wil jij ook op elk moment van de dag op een natuurlijke manier verzorgd eruit zien? Of heb je geen zin om jezelf elke dag op te maken? Of heb je weinig tot geen haar op je wenkbrauwen? Dan is deze behandeling de oplossing!

pinnen-ja-graag-wit
bb-logo
partner-logo01
download